és indul a mandula

nah, vágjunk bele, és még mielőtt a pre-eseményekre térnénk, ahol is rendkívűl barátságos képeken át bemutatnánk Csabi és Hugo többszörös búcsúztatóinak érdekes részleteit, és magukat a marhákat totál-kompromitáló szituációkban, így inkább a 2 repülés eseményeiről csacsognék.

Nos, minek előtt a repülés, számomra megismételhetetlen szűziességet elveszejtő metódusáról lesz szó, ecsetelnem, hogy maga az elutazás közvetlen előkészítése is iszonyat energiákat emésztett fel. Személy szerint én kis családommal pakoltam egy egész lakást, mert miért ne alapon, másrészt stresszeltünk, hogy a súly limittel “hogy toljuk kiszögletre”.

Hát imigyen szólva…. a súly mókát többszöri újra és újra pakolás után sikeresen abszolváltuk, meg kezdődött az igazi kavalkád. Csabika azóta is azt hangoztatja, mikor az ő 25 kilós böröndjén túljutottunk -megsúgom a limit 20kg, afelett fizetsz 8 EUR/ kg - felkerült az enyém, amitől egy fokkal jobban fostunk, mert lazán nehezebb volt már a kezdetek óta….és akkor kiírja számláló, hogy 27,7…….a hirtelen megkönnyebbüléstől kiszaladta következő a számon: “27, 7, hát ez teljesen jó”…azóta nem telt el 12 óra, és a Csabikától kb 120*or megkaptam ezt vissza, gyermeki vigyorral fűszerezve. Nos mellesleg nagyon kedves volt a hölgy a check-innél, mert eltekintett a közel 100 eurós közös túlsúly fizetéstől.

Hát ezt azonnal megakartuk ünnepelni, ám haladunk a megfelelő kapuhoz, ahol is kigyózó sorok vártak, és hát nem titkolt szándékom volt, hogy végre rágyújtanék, és így megegyeztünk, hogy még iszunk egy kávét, vagy mittudomén….. amiből persze fejenként 6cent Jager lett, meg egy pofa kóla. Igen 6 cent, mert hiába EU komfor vendéglátás, itt csak 3 centenként voltak hajlandóak vesztegetni a nekünk kedves naftát.

Aztán persze életem első repülése se volt egy semmi feeling, de hogy utána mit mászkáltunk, hogy többszörös is feleslegesen átvílágítsanak, és jegyet kreáltassunk a 545 air europe standnál, ahol se AE alkalmazott, se jegyek…….de az már tuti, az itteni pasik többsége, homár…..de ezekről majd később, mára elé az izgalmakból, elég volt egyszer átélni mindet…..folyt.köv. “onefive”

Tags:

3 Responses to “és indul a mandula”

 1. lorenzo Says:

  azt hittem azért 6 cent, mert hozzászoktál a magyar viszonylathoz, a féldekához,
  és a 4 cent kevésnek bizonyult és még rákértél egy 2centest :)

  akkor sikeres volt a landing, cool :)
  buék belétek is :)

 2. pocketfish Says:

  grat a sikeres landinghez…
  foglaljátok el a szállást, pakoljátok ki a tökeiteket a böröndből és induljatok felkutatni a margarita-tól ittas senorita-kat.
  Sok sikert Nektek a vészről még semmit sem sejtő spanyolhonban!

 3. Harder Says:

  Hola!
  Basszus csak most tudtam, hogy van ez a blog, jól titkoltad. :) Ha nem rakja ki anvee a lapjára, nem szóltál volna, mi? :D

  No kezdem végigolvasni az elejétől, az első post alapján jó lesz. :)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.