Vajh mi a rosszabb?

Előre felkészítek mindenkit, mindnight bloggin van, így megint filós hangulatban vagyok, így maga az egész írás is ennek mérten van elkövetve ;)

Vajh mi a rosszabb? Egy fiatal nőt látni lealjasodva inni a semmiért, vagy egy ócska Z kategóriás film?

A mai estére mindkettőből kijutott. Kisebb vendégséget tartottunk, itt járt barátainkat próbáltuk emberi hangulatba rázni, jól lakatni, és némi itókával tán pár percre feledtetni velük az árnyakat melyek felettük gyűlnek. Hozzávetőleges sikerrel jártunk, annak koronázása is meg volt, de már csak részünkről. Mivel átbucskáztunk az éjfélen, és én ezen a napon ülöm nevem napját, így gondoltuk megnézzük a city-t. El is csámborogtunk a szokásosnak tekinthető pub és bár gyűjtő zónába, ahol kisebb terepszemlét követően szokásos Tramps Pubunkban foglaltuk el helyünket. Nos itt kezdődtek az érdekesnek tekinhető események.

Emily-t kissé magányos lánynak találtuk, ahogy magában iszogatott valami kóla-félét a pultnál, majd egy, aztán még egy, de immár mást típusú és végül egy harmadik fajta rövidet véve magához. Nehezen határoztuk meg mire véljük ezt a masszív fogyasztást. Csabi tippje, hogy biztos orosz, vagy ukrán lányról van szó, mivel szőke és vadul vedel, nem állt végül helyt, mert pár másodperccel később hozzánk közeledett, és rikácsóló véncsoroszlya módjára, olyan hangnemben és hangon finnül karatyolt valamit. A lényeg hogy ezek után, nem telt bele 1 óra, hogy azt láttuk, a bár mögötti utcácskában egy vadidegen srác kiséri haza, nagy szerencsétlenségek közepette, mert nem csak általában a női nemre, hanem az egész emberi fajra szégyent jelentő többszöri “összecsuklás” révén sem sikerült abszolválnia a következő utca szakaszt.
Elkesertő látvány, igen az volt.

Wilderness névre hallgat, vagy magyar címén “A vadász”, az éjszakát befejezésként elkezdett filmecske címe, ám 20 perc után, iszonyatos csalódások közepette nem bírtam tovább és lelőttem a francba.

Így jött az ötlet, hogy elővegyem a már előzőekben említett Sebastian Teiller - La Ritournelle című muzsikáját, és másodpercek alatt a bloggolhatnék állapotába kerüljek. Az utóbbi időszakban, hónapokat, vagy tán éveket tekintve, ilyen szinte már-már felkavaró zenével nem talákoztam, ami érzelmeket, élményeket, gondolatokat sodor elém azonnal.

Lehet olybá tünhet, ez az este az elkeseredés jegyében zajlott, de ez csöppet sem igaz. Mosolyogva, jó kedvvel, beszélgetve telt, ám ezeket az élményeket eléggé zokon vettem, így meg is akartam osztani.

Nemcsak a nőkről alkotott képem változott meg pillanatok alatt, nemcsak értékítéletek sorolodtak egyik oszlopból a másikba , és nemcsak a nők tartással rendelkező elszigetelt csoportjának értéke növekedett tovább a szememben, de azt is eltökéltem, inkább nézem meg minden éjszaka az “Air I breath”-t mint az ilyen totál sötét, szánalomra méltó ócskaságokat, mint az említett Vadász. Sőt, az Air zenéje mellé állandó fekvős muzsikának és feelingnek Sebastian remekművét is felvettem a kislistára - legalább meg-megosztom veletek hülyeségeim :P

Ha már ömlesztett bejegyzés születik, még egy aktuál lélektani kérdésről hagyj meséljek nektek. Csabi már tervezi első haza útját, és egyből csöppnyi irigység fogott el, hiszen így neki lesz rá módja hogy talákozzon veletek, lásson titeket, hallja a hangotokat, és mellesleg, de csak mindezek után, budapest hangjait is. És ez jóóóó! Ezek nagyon jó dolgok, olyanok amikre már vágyom, amiket májusban én is örömmel veszek majd magamhoz, mint éhező gyermek az ételt.

Mennyire kemény hogy ketyeg az idő, és hogy az idő érzékelés is hogy megváltozik lassabb, lustább beállítottságú emberek között, szinte alig fogom fel, hogy már két és fél hónapja eljöttünk, szinte hihetetlen, mert olyan mintha csak néhány héttel ezelőtt történt volna, és közben mégis máshol meg sokkal hosszabb időnek érzem. Nagyon fura, felemás egy érzés.

Ja, igen, újra van net, olyan mintha gyerek nap lenne, 6 nap net után 6 nap szolgáltatás szünet és aztán megint…..gondolom csak hat napig :D - de most majd számolom :P hehe….

Tags: , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.