4. adás második rész ajándék klippel!

9 Responses to “4. adás második rész ajándék klippel!”

 1. Ati G Says:

  Az utcán Bazd Meg Én Vagyok Otthon!!!
  Meg a CSaaaaaaaaaaaaaabbbbbbbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
  :)

 2. Csabi Says:

  Így van! :)

 3. pocketfish Says:

  érdekes amiket mondasz a videóban, jó volt megtudni mi áll ennek az egész hazajövök/nemjövök kérdés hátterében. innen tthonról ezt nehéz átérezni. mi csak itt vagyunk a sz*rban, és el vágyunk innen, és szerintem sokan irigylik a bátorságotokat hogy megmertétek lépni.
  nem kell hogy bekattanj a gép előtt, mi van a lehetőségekkel amikről itthon meséltél? az kell megint hogy munkahelyed legyen és baszogassanak? elevenítsd csak fel milyen volt mikor munkába kellett menni reggel, nem jobb az hogy a saját magad ura vagy? neked kell a pörgés? fogjatok bele vmi komolyabb dologba amiket itthon meséltél, nem hiszem hogy nem vagy képes rá hogy véghezz vidd…(sztem itthonról is kapnál segítséget…)
  persze ha ez a kisebb baj hogy kell a pörgés és a nagyobb az hogy a régi brancs hiányzik…akkor jobb lesz ha túlórázol a gép előtt hogy ki tudd fizetni a kiköltözésünket :-))

  ui: fontosnak akarod magad érezni? légy te az agresszor az asztalnál :-D

 4. Csabi Says:

  Kedves Zsebhal barátunk!

  Köszönjük észrevételét a következő adásunkban kitérünk erre is ! :)

 5. pocketfish Says:

  Zsebihal ha kérhetem :-)
  Akkor már válaszolhatnál a kérdésre, hogy mennyi spanyol nő ér fel 1 magyarral, vagy fordítva, ha kell kerekíts, most úgyis az a divat

 6. Csabi Says:

  Zsebihal:)

  Számokban nem lehet kifejezni mennyivel jobbak a magyar nők! A magyar nőknek nincs párja a világon, persze itt is vannak szép lányok de összeségében a mi kis országunk már erre is büszke lehet!! :D

 7. Csabi Says:

  Várom a további hozzászólásokat mert EZ KEVÉS!!!! :D

  NINCS FOLYTATÁS HA NEM JÖNNEK A VISSZAJELZÉSEK!!!

 8. Máté Says:

  Nekem főleg az tetszett, hogy állandóan csapkodtál, de ezt már mondtam. Remélem lesz majd rendes vidennyókamera, amivel pl. utcai képek is készülhetnek. Nekem hiányoznak a külső terek. Ha tovább gondolod, sokkal viccesebb lenne, ha pl. egy afrikai bevándorló 4 órán át épített homokvárába zuhannál fejest, nem pedig a fürdőszobában zakóznál el úgy, hogy kitörjed a nyakad. …és töröld fel amit kipacsáltál, akkor nem lesz több ilyen. Na. :-)

 9. Csabi Says:

  Máté:)

  Külső felvételekkel hamarosan jelentkezünk mint ahogy azt már a korábbi adásban (3. adás) említettem :)

  Csapkodás : még szerencse hogy nem az asztalnál ültem :) lásd 3. adás asztalcsapkodás

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.